6979895689 Σπέτσες
Search Close
 
 
 
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
Θαλάσσιο Ταξί Σπέτσες - Θαλάσσιες Μεταφορές - Ημερήσιες Κρουαζιέρες


Στο λιμάνι των Σπετσών, θα βρείτε καθημερινά και κατά την διάρκεια όλου του χρόνου, το θαλάσσιο ταξί μας “Σπυριδούλα” το οποίο μπορεί να σας μεταφέρει σε κάθε σημείο του νησιού, στις όμορφες παραλίες του, τα γύρω νησιά καθώς και στον Πειραιά, την Πελοπόννησο και όπου αλλού επιθυμείτε.

Διαθέτοντας μακρόχρονη πορεία στο χώρο της μεταφοράς με θαλάσσιο ταξί, πλήρωμα που απαρτίζεται από έμπειρα και ευγενικά άτομα, μπορούμε να σας μεταφέρουμε στον προορισμό που επιθυμείτε, καθώς και να οργανώσουμε την δική σας ημερήσια εκδρομή.

Το θαλάσσιο ταξί μας είναι σύγχρονο, άνετο και μπορεί να μεταφέρει έως και 8 άτομα. Λόγω των μέτρων του covid19 και επιθυμώντας οι ταξιδιώτες μας να είναι ασφαλείς, το θαλάσσιο ταξί μας, έχει περιορίσει τον αριθμό των ατόμων σε 6. 
 

 


 

 
 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
μεταφέρουμε με το θαλάσσιο ταξί μας ντόπιους και τουρίστες από όλο το κόσμο, στα σημεία που επιθυμούν εξασφαλίζοντάς τους ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. 

Παράλληλα, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σχεδιάσουμε μαζί την δική σας ημερήσια εκδρομή. Εσείς απλά επιλέξτε τους προορισμούς που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας. Το θαλάσσιο ταξί μας πραγματοποιεί δρομολόγια όλο το 24ωρο κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, έτσι ώστε να αποκτήσετε τις καλύτερες αναμνήσεις από το την εκδρομή σας με το θαλάσσιο ταξί μας.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να συζητήσουμε για την εκδρομή ή την θαλάσσια μεταφορά που επιθυμείτε
να πραγματοποιήσετε.